Design Studio Geert Snijders

Ken je dat gevoel wanneer je verliefd bent?
Dat de hele wereld een stuk mooier lijkt dan dat hij eigenlijk is? Ik noem dat het effect van de roze bril.

Omdat ik vind dat de wereld nog veel mooier kan zijn dat dat hij in werkelijkheid is, wil ik jou helpen met jouw ruimtelijke vraagstuk.

I let you look through my rose-colored glasses to the space or place that you want to do something with, but don’t know how.

Of je nu een compleet kantoor, winkel of horeca interieur zoekt, een op maat gemaakt meubel of een onderscheidend design object: alles is mogelijk. Het doel is om jouw merk of product tastbaar te maken.

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk dat mensen zich welkom voelen, zich verbonden voelen aan de plekken die ik heb vormgegeven. In alles wat ik maak ga ik daarom een verbinding aan met de kern van jouw bedrijf, organisatie of merk.

Die verbinding is ook de reden dat ik vaak werk in co-creatie met de klant, waarbij we samen met mijn team van specialisten werken aan het eindresultaat. Met een gezonde dosis LEF, een exclusief design en uitgesproken kleurgebruik versterken we jouw merkbeleving.

Weet je nog niet goed hoe die beleving eruit moeten komen te zien? Ik help je graag dit te ontdekken met de visie van mijn roze bril.

Interior•Exterior

Consultation, (color) advice
Design, production/realization
Projectmanagement

Furniture•Product

Design (custom)
Production/Installation

Art direction

Inspirationsessions
Design, Network
Project Support

Merken waar we graag mee werken

behind the scenes